Suradnja - Agent Shop - Trajni gel lakovi Vasco, gelovi Vasco

Go to content


AGENT SHOP
Nicole & Vasco
____


nudimo poslovnu suradnju - AGENT SHOP Nicole & Vasco
autorizirano prodajno mjesto proizvoda Vasco i NicoleCJELOVITO RJEŠENJE ZA VAŠE PRODAJNO MJESTO

AGENT SHOP Nicole & Vasco

Nudimo poslovnu suradnju (B2B) u području prodaje
• jedinstvene kolekcije rinfuznih parfema NICOLE,
• trajnih lakova, gelova i drugih proizvoda za nokte VASCO.


Riječ je o konceptu maloprodajne trgovine s mudro izabranim i traženim proizvodima, koji generiraju odlične prodajne rezultate - postanite vlasnik takvog prodajnog mjesta

Parfemi Nicole
Naš asortiman proizvoda je zaista velik, više od 150 ženskih i muških najpoznatijih mirisa, proizvoda vrlo visoke kvalitete. Miris traje i po dvadesetak sati (trajanje je individualno za svaki miris). Komponente su testirane, a gotovi proizvodi dermatološki ispitani. Naši proizvodi imaju i atraktivnu ambalažu - bočice različitih veličina i oblika. Mi se razlikujemo po načinu prodaje - riječ je o rinfuznoj prodaji mirisa, punimo bočice u prisutnosti kupca, na prodajnom mjestu. Na taj način kupac određuje ne samo sadržaj, nego i količinu mirisa koju kupuje. To značajno utječe na konačnu cijenu. Kada kupac prvi puta kupi proizvod, uključujući bočicu, svaka iduća kupnja je samo punjenje bočice odgovarajućom količinom omiljenog mirisa. Konačna maloprodajna cijena može biti održiva na razini znatno nižoj od tradicionalnih distributera poznatih brandova. Pri tome ne zaboravljamo niti na kupce koji žele konfekcionirane proizvode.
Postoji mogućnost posudbe opreme za rinfuznu prodaju parfema, što smanjuje investiciju.

Trajni lakovi i gelovi Vasco
Naš asortiman trajnih lakova je ogroman, više od 200 boja, nekoliko desetaka gelova, te svih ostalih proizvoda 'sve za nokte“. Proizvodi Vasco su namijenjeni za profesionalce, ali današnji standard života omogućava da su česti i u kućnoj upotrebi.

Što nudimo
Nudimo gotova rješenja, gotov know how. Nudimo provjeren business, koji Vam donosi financijsku neovisnost.
Veliki izbor, vrhunska kvaliteta i razumna cijena su našim sloganom, kojim privlačimo kupce.
Bez obzira da li već imate iskustvo vođenja trgovine sa sličnom ili drugom robom, ili nemate, možete početi suradnju s nama. Nudimo vrlo povoljne uvjete.

Veličina lokala
Lokal veličine 18 m2 je sasvim dovoljan. Naš Official Store Nicole & Vasco u Zagrebu je upravo takav. Nema smisla plaćati skupe najmove za velike lokale, ako to nije potrebno.

Kako prodavati
Prodajete u svojoj maloprodajnoj trgovini, putem prodajnih predstavnika, te putem interneta.

Proizvodi su iz EU
Da, naši proizvodi su podrijetlom iz EU, te ispunjavaju sve zakonske odredbe.

Gdje je skladište
Skladište je u Zagrebu, realizacija narudžbi je ekspresna. Preko 90% narudžbi je realizirano idućeg radnog dana.

Koliki je rok trajanja
Proizvodi imaju jako dugi rok trajanja, te ne postoji opasnost da ćete često raditi rasprodaje.

Kolika je maloprodajna cijena u odnosu na konkurenciju
Naše sugerirane maloprodajne cijene su na izuzetno konkurentnom nivou, naši proizvodi su vrlo visoke kvalitete, a prodaju se po vrlo prihvatljivoj cijeni.

Od kada djelujemo na tržištu
Sa parfemima Nicole smo na tržištu od 1992 godine, a sa proizvodima Vasco 2 godine. Proizvodi Vasco su proizvodi nove generacije, tehnološki vrlo inovativni.

Zašto zajedno parfemi i proizvodi za nokte zajedno
Da, te dvije kategorije proizvoda se izuzetno međusobno dopunjuju. Klijenti koji kupuju proizvode Vasco su vrlo često zainteresirani i parfemima Nicole, te obrnuto.

Marketing
Živimo u doba u kojem su reklame na Interenetu vrlo popularne. Možemo reći da su reklame na Instagramu, Facebooku i Googlu kao izmišljene za naše proizvode. To su najjeftinije reklame, a istovremeno postižu najveću učinkovitost!

U kojim regijama možemo surađivati
Možemo surađivati u svim regijama za koje smo Generalni Zastupnik, a to znači u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i na Kosovu.

Imate pitanja? Nazovite nas na +385 98 403 045
Molimo predstavite nam se putem emaila: a.fon@eurokotra.com

Ako nam preporučite tvrtku sa kojom ćemo ostvariti poslovnu suradnju, dobiti ćete od nas poklon paket s proizvodima Vasco i Nicole u vrijednosti 750 kn !
Back to content